Bookmark and Share pravno obvestilo
 
 
WWW.VZDRZEVANJE-INTERVENCIJE.COM

Pravno obvestilo

  TEL št: 01/756-98-37    GSM 041/660-477

Pravno obvestilo

Vsebine na tej strani se smejo uporabljati nespermenjene, v nekomercialne namene. Za uporabo vsebin na tej spletni strani v  komercialne namene, je potrebno pridobiti pisno soglasje lastnika vsebin.

Vsa strokovna navodila so objavljena z namenom, da je uporabnikom in obiskovalcem spletne strani olajšana uporaba, servis in vzdrževanje lastnih objektov.    

Podjetje J.L.Objekt d.o.o. skrbi, da so podatki, objavljeni na spletni strani, kvalitetni, sodobni, uporabni in ustrezno zaščiteni. Ob tem izjavlja, da podjetje J.L.Objekt d.o.o. ne prevzema odgovornosti zaradi morebitne škode uporabniku ali tretji osebi v primeru okužbe z virusi, s katerimi bi se uporbnikov računalnik lahko okužili preko te spletne strani ali v povezavi s to spletno stranjo.

Podjetje J.L.Objekt d.o.o. izjavlja, da ne prevzema odgovornosti in ne odgovarja za škodo, ki bi nastala uporabniku ali tretji osebi, zaradi uporabe podatkov, pridobljenih na tej spletni strani.

Opozarjamo vse uporabnike in obiskovalce spletne strani, da je za izvajanje večine posegov, opisanih na spletnih straneh www.vzdrzwvanje-intervencije.com  potrebno imeti določeno stokovno znanje in določene  izkušnje, zato svetujemo, da se ne lotite nobenih aktivnosti in opravil, če za to niste strokovno usposobljeni in / ali izkušeni. Opozarjamo, da ne odgovrjamo za škodo ali posledice, ki bi nastale uporabniku ali tretji osebi, če bi kdorkoli na podlagi nasvetov ali podatkov pridobljenih na tej spletni strani izvajal kakršnekoli posege. Opozarjamo, da vse podatke pridobljene na tej spletni strani uporabljate na lastno odgovornost.

 

 

 

 

Sreda, 26.februar, 2020
J.L.Objekt d.o.o.

Bevke 37
 
1358 Log pri Brezovici
Vrhnika
SLOVENIA - SI
info@vzdrzevanje-intervencije.com
01/756 98 37
FAX: 017569847
[ ]