Bookmark and Share Servis bojlerjev, servis grelnikov sanitarne vode
 
 
WWW.VZDRZEVANJE-INTERVENCIJE.COM
Želimo, da čimbolj izkoristite možnosti, ki jih nudijo vaši objekti.
 

Servis bojlerjev 

TEL št: 01/756-98-37  GSM 041/660-477

 

Servis bojlerjev ali grelnikov sanitarne vode, dežurna služba 24h/7dni za nujne primere.

Potrebna je redna kontrola napajanja bojlerja. V primeru napake na električni napeljavi je lahko ogroženo vaše življenje. Pri neustrezni  zaščiti pride lahko do preboja elektičnega potenciala na vodovodno napeljavo in do poškodb gibljivih cevi.

elektrika_varovanje,_preboj_potenciala,_vodovodna_inštalacija.jpg vodovod,_preboj_elektičnega_potenciala,_poškodba_cevi.jpgČe opazite, da je gibljiva priključna  cev na bojlerju ali na kateri pipi nenormalno trda, ima staljeno iztisnjeno gumo ali na videz ožgana, je to lahko znak, da zaradi slabe ničle, potencial prebija preko vodovodne napeljave. Poleg menjave omenjene cevi je potreben pregled elekto napeljave v objektu.

grelnik_vode_iz_bojlerja_in_vodni_kamen.jpgRedno čiščenje vodnega kamna podaljšuje življensko dobo bojlerja. Če je voda, ki jo uporabljate trda, svetujemo uporabo naprav za mehčanje vode ali magnetno nevtralizacijo vodnega kamna.

 

Če se vam dogaja, da vam pipe občasno kapljajo, ja to lahko znak, da je varnostni ventil na bojlerju potrebno zamenjati.

Pri montaži bojlerja na steno, upoštevajmo, da bo poln vode, zato naj bo ustrezno pritrjen. Uporba hanger vijakov v masivni polni steni. V votlo steno sido z lepilom ali preboj in navojna palica z matico na drugi strani stene. 

Servis bojlerjev  starejših letnikov pogosto ni smiseln, ker so stroški v primerjavi s pričakovano življensko dobo previsoki.

J.L.Objekt d.o.o.

Bevke 37
 
1358 Log pri Brezovici
Vrhnika
SLOVENIA - SI
info@vzdrzevanje-intervencije.com
00386 1 756 98 37
FAX: 017569847
[ ]