Bookmark and Share vrt in okolica
 
 
WWW.VZDRZEVANJE-INTERVENCIJE.COM
Zaradi ukrepov za preprečevanje širjenja koronovirusa, se bodo naši serviserji izogibali vsem nepotrebnim stikom. Med izvajanjem storitve se zaradi varnosti umaknite iz prostora. Komunikacija bo, kolikor je le mogoče, potekala na daljavo

 UREDITEV VRTA

Preden se odločimo za urejanje vrta, moramo izbrati za kakšen namen bomo vrt potrebovali. Odločimo se lahko za zelenjavni, cvetlični, sadni, zeliščni ali najpogosteje mešani vrt.

SKALNJAK 

ČEBELE Skalnjaki so zelo hvaležni za vzdrževanje in s svojo raznolikostjo rastlin lahko popestrijo tudi zelo majhne kotičke. Vse kar potrebujemo je nekaj kamnov, malo zemlje in domišljijo pri postavljanju kompozicije.
 Brez majhnih pomočnikov npr. čebel, je vse naše delo na vrtu zaman. Z izdelavo čebelnjakov zagotovimo, da se bodo zadrževala v naši bližini, saj bodo imele varn prostor za vzrejo svojih potomcev.


ZELENJAVNA GREDA 
VRT V LONCIH 
KOMPOSTNIK Zelenjavni vrt je prostor, kjer lahko damo domišljiji prosto pot. Oblika gredic, zasaditev, barvna usklajenost rastlin in vrsta zelenjave so odvisni od potreb lastnika.
Če nam primankuje prostora na vrtu, se poslužimo visoke grede ali kar gojenja zelenjave v loncih. 
Kompostnik reši težave z odvečnimi rastlinskim materialom. Bogato pa nam poplača z zelo koristnim kompostom. 
Različni dodatki naredijo vrt zanimiv in prijeten. Lahko je to kipec, pergola ali kakšen kos lesa, ki mu dodamo osebno noto. 
J.L.Objekt d.o.o.

Bevke 37
 
1358 Log pri Brezovici
Vrhnika
SLOVENIA - SI
info@vzdrzevanje-intervencije.com
01/756 98 37
FAX: 017569847
[ ]