Bookmark and Share Strošek adaptacije
Strošek adaptacije


J.L.Objekt d.o.o.

Bevke 37
1358 Log pri Brezovici
Vrhnika
SLOVENIA - SI

info@vzdrzevanje-intervencije.com
tel:01 756 98 37


GSM: 041 660 477 

 

 Strošek adaptacije

  01/756-98-37     041/660-477

 

Od česa je odvisen strošek adaptacije?  

Realni strošek adaptacije in potek del vam izkušeno podjetje dovolj natančno določi v ponudbi.

Zgodilo se vam bo nasledneje: ko bo čas za izbiro ustrezne rešitve, materialov, opreme, vam tisti materiali, rešitve in oprema, ki bodo v cenovno sprejemljivih okvirih ne bodo všeč. Materiali, oprema in rešitve, ki vam bodo všeč, bodo do nekajkrat dražji. Po izkušnjah je potrebna jeklena volja, da investitor ostane pri začrtanih stroških.

A, vam se to ne bo zgodilo? Potem pa nadaljevanje spodaj mirno preskočite.  

Kako nadzirati strošek adaptacije

  1. Izberite izvajalca, ki mu zaupate. Nekoga, ki bo naredil vse, kar je potrebno in uporabil vse znanje , da bo obnova potekala v skladu z dogovorom.  Pravite da imate kvaliteten nadzor in boste izbrali poceni izvajalca. Si predstavljate svojega zobozdravnika, ki potrebuje stalen nadzor, da bo res naredil tisto, kar je potrebno?
  2. Temeljito načrtovanje poteka adptacije, posegov, obsega del pred pričetkom. Navidez nepotreben strošek, ki se obrestuje.
  3. Upoštevanje načrta izvedbe med potekom adaptacije. Mnogo investitorjev šele med samim potekom adaptacije začne videti sliko končnega izdelka in ideje začnejo kar deževati, stroški pa... 
  4. Samodisciplina pri izbiri rešitev, materialov in opreme. Bolj temeljita bo priprava na adaptacijo, bližje bo končni strošek  planiranemu.
Torek, 18.junij, 2024