Bookmark and Share zavarovanje nepremičnine
 
 
WWW.VZDRZEVANJE-INTERVENCIJE.COM
Želimo, da čimbolj izkoristite možnosti, ki jih nudijo vaši objekti.

 

Zavarovanje nepremičnine

 

Na cesto z zavorami ali brez?  Je zavarovanje nepremičnine strošek ali obvezna oprema hiše, stanovanja, delavnice, vikenda?

Velja sicer resnica, da zavarovalnica najraje zavaruje hišo na vrhu hriba, za riziko poplave, vendar je ustrezno zavarovanje nepremičnine = ustreznim zavoram  v vozilu.

Ali gre brez?...... Gre!

Ali se izide?....... Včasih se!..... ne pa vedno!

Izkušnje kažejo, da so škode zaradi izlivov vode lahko zelo visoke. 

Vsakodnevni primeri dogodkov:

Počen ventil   Dotrajana gibljiva cev!  Počen radiator!  Lom vodovodne cevi!  Lom spojnega kosa pod tlakom!  Lom kanalizacijske cevi!  Razpadla pipa!  Sneta cev! Poškodovana streha!

Tisti oškodovanci, ki imajo urejeno ustrezno zavarovanje nepremičnine, so ob podobnih dogodkih, že ko kličejo intervencijsko ekipo, običajno bistvo bolj mirni.

Seveda se je pametno dobro posvetovati in kupiti ustrezno zavarovanje, takšno, ki dejansko v dovolj visoki meri krije za uporabnika pomembna tveganja. Zavarovanje nepremičnine, samo da je nekaj, je približno tako kot slabe zavore v vozilu.

Mi ne zavarujemo in tudi ne sklepamo zavarovanj, zaradi izkušenj s terena, pa vsakemu  lastniku svetujemo, naj si uredi zavarovanje nepremičnine.

http://www.triglav.si/  

https://www.adriatic-slovenica.si/   

https://www.zav-sava.si/

https://www.generali.si/

Nedelja, 20.junij, 2021
J.L.Objekt d.o.o.

Bevke 37
 
1358 Log pri Brezovici
Vrhnika
SLOVENIA - SI
info@vzdrzevanje-intervencije.com
00386 1 756 98 37
FAX: 017569847
[ ]